Kraatterijärven toimijat ry

Tavoitteemme

Kraatterijärven toimijat ry:n toiminnan tarkoituksena on edistää Järviseudun alueen matkailua ja eri toimijoiden yhteistoimintaa.

Yhdistys on perustettu 2014. Jäsenet edustavat perinteisiä matkailualan yrityksiä, majoitus-, ravitsemis- ja ohjelmapalveluyrityksiä sekä käynti- kohteita kuten museoita. Lisäksi mukana on matkailun liitännäiselinkeinoon kuuluvia kuten kaupan alan yrityksiä. Lisäksi jäsenistöön kuuluu yhdistyksiä kuten urheilu- ja kotiseutuseuroja sekä alueen kunnat.

Yhdistyksen toimintaa ohjaa hallitus, mutta jokaisella jäsenellä on mahdollisuus osallistua kokouksiin, tehdä ehdotuksia ja aloitteita. Yhdistykselle tehdään vuosittain toimintasuunnitelma budjetteineen ja
tapahtumakalentereineen. Vuosittain järjestetään kevät- ja syyskokoukset.

Toimintansa tukemiseksi yhdistys kerää jäsenmaksun. Yhdistyksen puitteissa osallistutaan erilaisiin matkailualan myynti- ja markkinointitilaisuuksiin ja tapahtumiin. Yhdistys tuottaa myös myynninedistämismateriaalia. Yhdistyksellä on myös seutukunnallisen matkailun kehittäjän rooli.

Sijainti

Kraatterijärven Ihmeet sijoittuu Etelä-Pohjanmaan maakuntaan Järviseudun seutukuntaan ja kattaa Alajärven kaupungin sekä Evijärven, Lappajärven, Soinin ja Vimpelin kunnat. Järviseutu poikkeaa maisemaltaan muusta Etelä-Pohjanmaasta lukuisten järviensä ansiosta. Alueella asuu noin 20 000 asukasta (2018) ja on tunnettu mm. pienyrittäjyydestään.
Etäisyyksiä seudulle Seinäjoki 50 km,  Vaasa 100 km, Jyväskylä 140 km, Tampere 190 km, Oulu 250 km, Helsinki 290 km.
Lähimmät rautatieasemat Kauhava, Lapua ja Seinäjoki. Lähin lentokenttä Vaasa.

 

LUE ESITTEEMME

Yhdistyksen hallitus

Susanna Keskinen (pj)
Jussi Keijonen
Marko Viitasaari
Sami Kangasmetsä
Marjaana Vesapuisto

Kristian Hyyppä
Miika Lahnalampi
Jari Lakaniemi
Jouni Niemelä

OTA YHTEYTTÄ

ota meihin yhteyttä alla olevalla lomakkeella!


    *:lla merkatut kentät ovat pakollisia.

    Kraatterijärven toimijat Ry

    Sähköposti

    kraatterijarvi@visitkraatterijarvi.fi

    Scroll to Top