Evijärvi

Tervetuloa Evijärvelle kylään!

Ähtäväjoen vesistöön kuuluva Evijärvi lukuisine saarineen on mitä mainioin paikka melonnan ja kalastuksen harrastamiseen. Vanhaa uitto- ja tervareittiä seurailevan melontareitin varrella on myös useita rantautumispaikkoja laavuineen ja nuotiopaikkoineen. Evijärvi on myös kansainvälisesti arvostettu lintuvesi. Mustatiiran, kaakkurin, kalasääsken tai muita harvinaisuuksia voi nähdä vaikkapa Jokisuunlahden lintutornista käsin. 

Paikalliset yritykset ovat oman alansa erikoisosaajia, jotka seuraavat aikaansa ja kehittävät toimintaansa innovatiivisesti. Suurin osa niistä on pieniä, yhden tai muutaman hengen yrityksiä, mutta joukossa on myös kansainvälisesti tunnettuja osaajia. Monipuolisen ja vireän yritystoiminnan ansiota on, että evijärveläiset saavat arjessa tarvittavat tuotteet ja palvelut omasta kunnastaan. 

Evijärvellä voit viettää laadukasta vapaa-aikaa viihtyisässä rantamaisemassa. Vapaa-ajanasunnoille soveltuvia vapaita tontteja löytyy Kettusaaresta, joka on Evijärven saarista suurin. Kettusaaresta on parin kilometrin venematka mantereelle, ja rantautua voi esimerkiksi keskustan venelaituriin tai Sillankorvan leirintäalueen laituriin.
www.evijarvi.fi

 

Scroll to Top