Majoitus ja ruokailu

majoitus ja ruokailu

Valitse mieleinen hotelli-, mökki-, tai bed & breakfastmajoitus vierailusi ajaksi. Voit myös ostaa oman mökkitontin aivan kraatterin reunalta ja viihtyä pidempään.

Meillä osataan tehdä aivan taivaallista ruokaa! Lähiruuan taitajat valmistavat runsaat pitopöydät ryhmille. Ravintoloissa ja kahviloissa nautit suussa sulavaa silmänruokaa.

Hotelli Kivitippu

Upeassa järvimaisemassa sijaitseva Kivitippu tarjoaa hotelli-, ravintola- ja hoitopalveluita sekä laadukasta viihdeohjelmaa yksittäisille matkailijoille ja ryhmille sekä päiväkävijöille. Kivitipussa on loistavat puitteet yritystilaisuuksille, kokouksille ja juhlille. Hotellin ympäristöstä löytyy luonnon rauhaa ja myös runsaasti aktiviteetteja, kuten golf, kesäteatteri ja lavatanssit sekä opastetut kalastusreissut ja laivaristeilyt.

Hemmotteluloma kahdelle 1 vrk, 229 €/2 hlöä
Sis. aamiaismajoitus, kuohuviini ja juusto-hedelmälautanen huoneeseen, Hot Stone  kuumakivihieronta 60 min molemmille, sauna- ja allasosaston sekä kuntosalin käyttö. Pidennetty majoitusaika, huoneen luovutus vasta klo 15.

Yhteystiedot
Nykäläntie 137, 62600 Lappajärvi
P. 06 561 5000
myynti@kivitippu.fi
www.kivitippu.fi

Hotelli-Ravintola Alvariini

Kraatterijärven reunalla Alajärven kaupungin keskustassa sijaitsee perheomisteinen Alvariini. Keskeisen sijaintinsa ja motivoituneen henkilökuntansa ansiosta Alvariini on mainio valinta matkustajalle. Perusajatuksiamme ovat siisteys, maukas ruoka sekä asiakaspalvelu.

Ravintolamme keittiö on saavuttanut hyvän suosion maistuvien ruokiensa ansiosta. Paikallisuus ja kotimaisuus raaka-ainevalinnoissa on meille tärkeä arvo. Keilaus on loistavaa ajanvietettä kaikille!

Majoitus 2 hh alkaen
54,50 €/hlö, sis. aamupalan

Yhteystiedot
Paavolantie 1, Alajärvi
06 557 6688
www.alvariini.fi

Lomakylä Tapiola

Hyvin varustellut vuokramökit ympärivuotiseen käyttöön. Yksi tasokas huvila ja kaksi pienempää vierasmökkiä sijaitsevat rauhallisella paikalla aivan Lappajärven rannalla.

Mökkiloma alkaen 450 €/viikko

Yhteystiedot
Lappajärvi
p. 040 765 7018
www.lomakylatapiola.com

Divers’s Bed & Breakfast

Aktiiviliikkujat tarvitsevat kunnolliset kuivaus- ja huoltotilat varusteilleen, hyvää ruokaa sekä lepoa. Rakastamme sukeltamista ja haluamme sinun nauttivan myös siitä. Otamme sinulta pois kaiken rasituksen, joka estää sinua sukeltamasta.  Varmistamme, että säiliöt ovat täynnä, vatsasi on täynnä, pääset rentoutumaan saunaan ja sinulla on vuode yöksi. Olemme rakentaneet ensimmäisen suomalaisen sukeltajien tukikohdan. Kun olet asunut täällä, ymmärrät!

Majoitus aamupalalla 55€/vrk sis. sukelluspullon täytön
Ei sukeltava 40 €/vrk

Yhteystiedot
Alajärvi, Lehtimäki
p. 040 591 4997
www.diversbb.fi

Terrace Kirppu

Parhaalla paikalla Lappajärven rannalla! Meillä saat helpotusta nälkään, janoon sekä tylsyyteen! Terassilta aukeaa näkymä pitkin Lappajärven selkää – aina Vimpeliin saakka! Nälkään auttaa Hotwings siipiateriat taikka paikallisesta ylämaankarjasta – Kraatterin oma makkarakori!

Siipiateriat alkaen 10 €

Yhteystiedot
Nykäläntie 137, Lappajärvi
p. 050 522 4903
www.facebook.com/terracekirppu

SFC-Koivulehto

SF-Caravan Järviseutu ry:n ylläpitämä leirintäalue kraatterijärven kaakkoisosassa. Viihtyisä, siisti alue, jossa on 55 sähköpaikkaa, teltta-alue, 2 mökkiä, leikkikenttä, keittiö, suihkut, 3 saunaa ja kesäkioski kaikille matkaajille. Edulliseen hintaan kuuluu saunavuoro ja valosähkö. Alueen yhteydessä on myös venesatama.  Satamassa on vieraspaikka laiturissa sekä veneenlaskuluiska.
Alue on avoinna 15.5.– 30.9.välisen ajan. 

Aluemaksu alkaen 18 €/vrk jäseniltä,
sisältää valosähkön ja saunan yleisillä vuoroilla.

Yhteystiedot
Isoniementie 570, Alajärvi
040 518 7205
www.sfcjarviseutu-koivulehto.net

Tilausravintola Välilasku

Lakeaharju on kraatterin reunaa, jonka juurella sijaitsee tunnelmallinen ja uudistettu ravintola Välilasku. Voit varata pelkästään tilan, mutta myös ruokailuja, aktiviteetteja sekä koulutuksia. Huomioi myös vuokramökkimme sekä 70-paikkaisen leirintäalueemme, kun haluat yöpyä Lakeaharjun kauniissa maisemissa.

Yhteystiedot
Lakeaharjuntie 98, 62800 Vimpeli
p. 050 514 7128
www.lakis.fi

LomaLakis

Tontteja järvinäköalalla Lakeaharjun rinteestä, läheltä loistavia ulkoilumahdollisuuksia. Kunnallistekniikka ja sähköt valmiina tonteilla. Tonttien koot 700 m2 – 1000 m2, runsaasti viheralueita, yhteensä 29 tonttia, rakennusoikeutta tonteilla 150 m2, 1,5 kerrosta. Laskettelu (0km), maastohiihto, ampumahiihto, maastopyöräily, vaellusreitit, vesistön läheisyyden tuomat mahdollisuudet (uimaranta 2km, venesatama 2,5km).

Yhteystiedot
Serpentiinintie 34, Vimpeli
P. 040 717 9501, 0400 569 778
www.lomalakis.fi

Kultahehku

Tilaa meiltä kauniit ja maukkaat kakut sekä piirakat juhliin ja muihin tilaisuuksiin. Tuotevalikoimamme löydät www.kultahehku.fi/tilausleivonta 
Lisäksi myymälämme on avoinna torstaisin klo 17-19. Tällöin on saatavilla vaihtuvasta valikoimasta monenlaisia herkkuja ilman ennakkovarausta.

Aukioloajat:
Myymälä avoinna torstaisin klo 17-19.
Tilausleivonta keskiviikosta sunnuntaihin sopimuksen mukaan. 

Yhteystiedot
Pyhälahdentie 130, Alajärvi
P. 040 415 9390
www.kultahehku.fi

Punaisen Tuvan Viinitila

Viinitila on korkealuokkaisista marjaviineistään tunnettu matkailukohde Alajärvellä. Järjestämme tilauksesta ryhmille ruokailuja, tilaesittelyjä ja viininmaistajaisia. Viihtyisä 180-paikkainen ilmastoitu tilausravintola Viinitupa saa kesäisin 200 lisäpaikkaa kauniista pihapiiristä, ja on mainio pitopaikka niin kokouksille, pikkujouluille, perhejuhlille kuin illanvietoillekin. Viinimyymälä palvelee päivittäin.

Ryhmäruokailut alkaen 9,50 € / hlö

Yhteystiedot
Koskenvarrentie 337, Alajärvi
p. 06 557 4540
www.punaisentuvanviinitila.fi