Majoitus ja ruokailu

majoitus ja ruokailu

Valitse mieleinen hotelli-, mökki-, tai bed & breakfastmajoitus vierailusi ajaksi. Voit myös ostaa oman mökkitontin aivan kraatterin reunalta ja viihtyä pidempään.

Meillä osataan tehdä aivan taivaallista ruokaa! Lähiruuan taitajat valmistavat runsaat pitopöydät ryhmille. Ravintoloissa ja kahviloissa nautit suussa sulavaa silmänruokaa.

Hotelli Kivitippu

Upeassa järvimaisemassa sijaitseva Kivitippu tarjoaa hotelli-, ravintola- ja hoitopalveluita sekä laadukasta viihdeohjelmaa yksittäisille matkailijoille ja ryhmille sekä päiväkävijöille. Kivitipussa on loistavat puitteet yritystilaisuuksille, kokouksille ja juhlille. Hotellin ympäristöstä löytyy luonnon rauhaa ja myös runsaasti aktiviteetteja, kuten golf, kesäteatteri ja lavatanssit sekä opastetut kalastusreissut ja laivaristeilyt.

Hyvinvointia kraatterijärvellä 2 vrk, 144 €/hlö
Sis. majoitus 2 hh puolihoidolla, 30 min. hieronta tai kaustislainen jäsenkorjaus, sauna- ja allasosasto sekä kuntosali. 1 hh lisä 25 €/vrk. Voimassa su-to, ei juhlapyhinä.

Yhteystiedot
Nykäläntie 137, 62600 Lappajärvi
P. 06 561 5000
myynti@kivitippu.fi
www.kivitippu.fi

Hotelli-Ravintola Alvariini

Kraatterijärven reunalla Alajärven kaupungin keskustassa sijaitsee perheomisteinen Alvariini. Keskeisen sijaintinsa ja motivoituneen henkilökuntansa ansiosta Alvariini on mainio valinta matkustajalle. Perusajatuksiamme ovat siisteys, maukas ruoka sekä asiakaspalvelu.

Ravintolamme keittiö on saavuttanut hyvän suosion maistuvien ruokiensa ansiosta. Paikallisuus ja kotimaisuus raaka-ainevalinnoissa on meille tärkeä arvo. Keilaus on loistavaa ajanvietettä kaikille!

Majoitus 2 hh alkaen 54,50 €/hlö, sis. aamupalan

Yhteystiedot
Paavolantie 1, Alajärvi
06 557 66 88
www.alvariini.fi

Lomakylä Tapiola

Hyvin varustellut vuokramökit ympärivuotiseen käyttöön. Yksi tasokas huvila ja kaksi pienempää vierasmökkiä sijaitsevat rauhallisella paikalla aivan Lappajärven rannalla.

Mökkiloma alkaen 450 €/viikko

Yhteystiedot
Lappajärvi
p. 040 765 7018
www.lomakylatapiola.com

Divers’s Bed & Breakfast

Aktiiviliikkujat tarvitsevat kunnolliset kuivaus- ja huoltotilat varusteilleen, hyvää ruokaa sekä lepoa. Rakastamme sukeltamista ja haluamme sinun nauttivan myös siitä. Otamme sinulta pois kaiken rasituksen, joka estää sinua sukeltamasta.  Varmistamme, että säiliöt ovat täynnä, vatsasi on täynnä, pääset rentoutumaan saunaan ja sinulla on vuode yöksi. Olemme rakentaneet ensimmäisen suomalaisen sukeltajien tukikohdan. Kun olet asunut täällä, ymmärrät!

Majoitus aamupalalla 55€/vrk sis. sukelluspullon täytön
Ei sukeltava 40 €/vrk

Yhteystiedot
www.diversbb.fi

Visit Hautakylä

Tervetuloa nauttimaan rauhallisesta tunnelmasta ja viettämään voimauttavaa aika maaseudulle. Lapsiystävällisissä huoneistoissa keittiöt ja saunat. Käytössänne mm. biljardipöytä, pelejä, hiekkalaatikko, keinuja ja pelikenttä. Miniatyyrihevoset vierailevat pyydettäessä. Ähtärin eläinpuistoon ja Panda-talolle Lumin ja Pyryn luokse n. 30 minuuttia.

Yhteystiedot
Teeriperäntie 49, Soini
040 758 8019
www.visithautakyla.fi

SF-Caravan Järviseutu ry

Koivulehto SFC -rauhallinen caravan-alue kauniilla paikalla kalaisan Lappajärven rannalla.

Aluemaksu 18 €/vrk jäseniltä, sisältää valosähkön ja saunan yleisillä vuoroilla.

Yhteystiedot
Isoniementie 570, Alajärvi
040 518 7205
www.sfcjarviseutu-koivulehto.net

Sillankorvan leirintäalue

Luonnonkaunis, tasamaastoinen, lähes kokonaan järven ympäröimä alueemme sijaitsee Evijärvellä vain puolen tunnin päässä PowerParkista.

Aluemaksu valosähköineen on 22 €/vrk (SFC 20 €/vrk) + henkilömaksu
5 €/vrk. Mökit 50-100 €/vrk. Lemmikit tervetulleita lisämaksutta.

Yhteystiedot
Kirkkotie 295, 62500 Evijärvi
p. 044 238 5804
www.facebook.com/sillankorvan

LomaLakis

Tontteja järvinäköalalla Lakeaharjun rinteestä, läheltä loistavia ulkoilumahdollisuuksia. Kunnallistekniikka ja sähköt valmiina tonteilla. Tonttien koot 700 m2 – 1000 m2, runsaasti viheralueita, yhteensä 29 tonttia, rakennusoikeutta tonteilla 150 m2, 1,5 kerrosta. Laskettelu (0km), maastohiihto, ampumahiihto, maastopyöräily, vaellusreitit, vesistön läheisyyden tuomat mahdollisuudet (uimaranta 2km, venesatama 2,5km).

Yhteystiedot
Serpentiinintie 34, Vimpeli
P. 040 717 9501, 0400 569 778
www.lomalakis.fi

Kultahehku

Kultahehkun siskoskolmikko pitää keskiviikkoisin täyden palvelun iltakahvilaa sekä järjestää kuukausittain erilaisia ruokatapahtumia. Kultahehkun tiloissa asiakkaalla on mahdollista pitää myös monenlaisia
yksityistilaisuuksia ja kokouksia 15-40 hengelle erinomaisen ruoan parissa. Kultahehkun palvelutarjontaan kuuluu myös taipuisa pitopalvelu, hurmaavat tilausleivontatuotteet ja upeat kukkasomisteet.

Sunnuntaibrunssi 25€/hlö

Yhteystiedot
Pyhälahdentie 130, Alajärvi
P. 040 415 9390
www.kultahehku.fi

Punaisen Tuvan Viinitila

Viinitila on korkealuokkaisista marjaviineistään tunnettu matkailukohde Alajärvellä. Järjestämme tilauksesta ryhmille ruokailuja, tilaesittelyjä ja viininmaistajaisia. Viihtyisä 180-paikkainen ilmastoitu tilausravintola Viinitupa saa kesäisin 200 lisäpaikkaa kauniista pihapiiristä, ja on mainio pitopaikka niin kokouksille, pikkujouluille, perhejuhlille kuin illanvietoillekin. Viinimyymälä palvelee päivittäin.

Ryhmäruokailut alkaen 9,50 € / hlö

Yhteystiedot
Koskenvarrentie 337, Alajärvi
p. 06 557 4540
www.punaisentuvanviinitila.fi

Pito- ja ohjelmapalvelu Kokkitupa

Taivaallista lähiruokaa kraatterijärveltä. Runsas noutopöytä paikallisista herkuista valmistettuna juuri teille. Pöydästä löytyy mm. highlandhärkää savustettuna, kylmäsavustettua kraatterijärven haukea, paikallisen paahtimon kahvia. Minimitilaus 15 henkilöä.

Kraatterijärven menu 38 €/hlö

Yhteystiedot
Maneesintie 6, 62600 Lappajärvi
p. 040 505 4921
www.kokkitupa.fi

Tilausravintola Välilasku

Lakeaharju on kraatterin reunaa, jonka juurella sijaitsee tunnelmallinen ja uudistettu ravintola Välilasku. Voit varata pelkästään tilan, mutta myös ruokailuja, aktiviteetteja sekä koulutuksia. Huomioi myös vuokramökkimme sekä 70-paikkaisen leirintäalueemme, kun haluat yöpyä Lakeaharjun kauniissa maisemissa.

Yhteystiedot
Lakeaharjuntie 98, 62800 Vimpeli
p. 050 514 7128
www.lakis.fi

Ravintola Rantahelmi

Rantahelmi on kahvila-ravintola, jossa pääosassa on thaimaalainen ruoka. Lisukkeena muu aasialainen ruoka. Buffet’n lisäksi á la carte. Voit myös ostaa useammalle henkilölle haluamasi kokonaisuuden ja grillata itse pöydän ääressä. Lisäksi voit tilata puhelimitse ja noutaa valmiita annoksia klo 8-21 välisenä aikana. Kahvila-baarin puolella tarjoamme erilaisia juomia ja leivonnaisia länsimaalaiseen tyyliin, mutta myös itämaisia jälkiruokia.

Buffet alkaen 12,50 €

Nykäläntie 177, Lappajärvi
p. 044 237 8378
www.ravintolarantahelmi.fi

Terrace Kirppu

Parhaalla paikalla Lappajärven rannalla! Meillä saat helpotusta nälkään, janoon sekä tylsyyteen! Terassilta aukeaa näkymä pitkin Lappajärven selkää – aina Vimpeliin saakka! Nälkään auttaa Hotwings siipiateriat taikka paikallisesta ylämaankarjasta – Kraatterin oma makkarakori!

Siipiateriat alkaen 10 €

Yhteystiedot
Nykäläntie 137, Lappajärvi
p. 050 522 4903
www.facebook.com/terracekirppu