muut yritykset

Muut yritykset

Kraatterijärvi tarjoaa kosmisen luokan puitteet myös yrityksille ja kaikenlaisille työyhteisöille. Käytä hyödyksi ammattilaistemme tarjoamat palvelut.

Järviseutu-seura ry

Järviseutu-Seura – Kotiseututyötä Järviseudun puolesta jo vuodesta 1967. Alajärvi, Evijärvi, Kortesjärvi, Lappajärvi, Pietarsaari, Soini ja Vimpeli.

Yhteystiedot
Puheenjohtaja: Mauri Jokela 040 0503678
www.jarviseutuseura.fi

Loistava sisältötoimisto

Tarjoamme viestintätoimistopalveluita asiakasystävällisesti, sujuvasti, luotettavasti ja laadukkaasti. Meiltä saat muun muassa viestinnän suunnittelua ja koulutuksia, www toteutuksia, sisällöntuotantoa, sähköistä uutiskirjetuotantoa, mediatiedotteiden tuottamista, mediasuhteiden hoitoa ja paljon muuta. Asiakkaan maantieteellisellä sijainnilla ei ole merkitystä – me autamme teitä viestimään!

Viestinnän koulutus
Inspiroidu ja opi uutta kraatterin reunalla! Viestinnän suunnitteluun ja kehittämiseen sopivat workshopit lähellä luontoa, Euroopan suurimman kraatterijärven maisemissa. Koulutuspaketti sisältää ruokailut ja ohjattua taukoliikuntaa. Sisällöt räätälöidään toiveiden mukaan. Sopii kaikenlaisille työyhteisöille!

Yhteystiedot
Susanna Korkiatupa
p. 044 589 6234
www.loistavaa.fi

Järviseudun Mediatalo

Kraatterijärven alueen uutiset ja ilmiöt, printtinä viikoittain ja verkossa päivittäin. Toimisto avoinna ma–pe klo 8–16.

Yhteystiedot
Päätoimittaja: Juho Kuorikoski p. 044 7656 706, juho.kuorikoski@jarviseudunsanomat.fi
Myyntipäällikkö: Ari Ahvenlampi p. 0400 130 555, ari.ahvenlampi@jarviseudunsanomat.fi
Maneesintie 4 A, Lappajärvi, p. 0400 773 492
www.jarviseudunsanomat.fi

Triforma Oy

Kumppaniksi Triforma Oy kun on aika tutkia, kehittää tai ratkaista ongelmia. Työyhteisöjen kehittämisen ja johtamisen asiantuntijapalvelut: Esimiesvalmennukset, Yksilö- ja ryhmäohjaukset, Asiantuntija-alustukset ja lyhytkoulutukset eri aiheista, Kiireen hallinta, Aivoystävällinen työpaikka, Työilmapiiritutkimukset, Kuljettajien direktiivikoulutukset, Ensiapukoulutukset

Yhteystiedot
Tiina Koivuniemi 040 721 2545
Ari Koivuniemi 045 133 6290
info@triforma.fi
www.triforma.fi

Järvi-Pohjanmaan Yrityspalvelu Oy

Yhteistyössä alueemme matkailuyritysten kanssa

Yhteystiedot:
www.jpyp.fi